Festival Mapper, utmärkt sökmotor för musikfestivaler

festivaler

Efter 8 månaders utveckling har vi redan festivalmapper.com med oss, en webbplats som gör det möjligt för oss att hitta musikfestivaler runt om i världen, som bara är nödvändiga för att hitta kartan i vilken region du vill söka.

Projektet visas på reddit och tillåter vem som helst att inkludera festivalen som hålls nära dess befolkning, även om det redan finns hundratals registrerade i alla länder, ett resultat av det sammanställningsarbete som administratörer säger att de gör dagligen.

Varje festival innehåller en beskrivning, datum för festivalen, profilerna på de sociala nätverken (twitter och instagram) och möjligheten att dela evenemanget med andra människor.

Som viktig information registrerar de också antalet personer som kan delta i evenemanget (platsens plats) och huruvida de har camping eller inte, något grundläggande i denna typ av festival.

Som ett exempel har vi redan Sonar i Barcelona, ​​som kommer att tillåta upp till 80 000 personer, även om de också visar några redan avslutade evenemang, såsom Arenal Sound Festival i Valencia.

Vi kan filtrera resultaten efter typ av musik, datum och plats samt logiskt nog efter festivalens namn.

På huvudsidan kan vi, förutom nyheter, se de enastående festivalerna för 2017 och därmed hjälpa till att programmera vår agenda för de kommande månaderna.