Fem innovativa alternativ till Aviary för att skapa online-ljud

ljud

Som Miriam kommenterade för en tid sedan, svit av Aviarias multimedia-redaktörer inklusive naturligtvis dess ljudredigerare online, för att stänga dörrarna den 15 september. Anledningen: de fantastiska resultaten som publiceringen av mobilapplikationer har gett dem, vilket ger större fördelar jämfört med deras online-verktyg.

Medan tiden är inne är det bättre att gå igenom kvalitetsalternativ för att inte missa mycket, och tack vare FreeTech4Teachers för att dela dem har vi ett halvt dussin intressanta och innovativa kopior som har lite att avundas dig.

Soundation Studio

Den mest kompletta och med en elegant stil som efterliknar kärnan och användarvänligheten särskilt av GarageBand. Det är ett verktyg för blandning av hundratals högkvalitativa ljud i ditt galleri, uppladdade musikfiler, inspelningar och klipp som skapats med dina virtuella instrument. Resten är lite musikalisk talang och uppskattning för att skapa fascinerande verk som till och med kan delas med samhället senare.

UJAM

En annan också ganska lik den svit Apple Music genom att låta dig spela in din röst direkt, ansluta ett instrument och börja spela och / eller ladda upp förinspelade filer, sedan kombinera allt och starta den professionella redigeringsprocessen. Den innehåller också specialfunktioner för att skapa och dela musikhälsningsmeddelanden från förutbestämda teman.

Beatlab

Beat Lab består av ett rutnät som fungerar som en tidslinje. Ett ljud kan konfigureras i var och en av dess rader (slå) annorlunda och dra mus Avsnitten som kommer att låta från var och en kan spåras för att generera synkroniserade skapelser efter smak. Det finns en hel del ljud och genrer att kombinera, som alla kommer att visas som en kombi genom att trycka på motsvarande knappar längst ner till höger på sidan.

SoundCloud

Kanske den mest populära tjänsten för närvarande att dela musik fritt – även andra tjänster som 8tracks.com ger den en utmärkt användning – som sticker ut för sina faciliteter för att ladda upp dina egna skapelser eller spela in dem direkt för att lagra dem i molnet utan kostnad, och naturligtvis att dela dem kommer sociala nätverk eller på annat sätt. Dess system med kommentarballonger för att infoga text var som helst i reproduktionslinjen är mest slående.

Incredibox

Den mest innovativa på listan eftersom musiken inte skapas av virtuella instrument som i andra fall utan av beatboxing (efter kategorier av ljud) av animerade karaktärer som kännetecknas av deras se av hiphopartister – det och hans utbuktande ögon -. Den körs i tre enkla steg: dra de färgade ikonerna, släpp på karaktärernas kroppar och lyssna på den cykliska reproduktionen.