Feedspot öppnas i offentlig beta som ett annat alternativ till Google Reader

Feedspot

Vi har redan pratat med dig om andra Feedspot-möjligheter, en feed-läsare med många sociala egenskaper. Idag presenterar den sina fördelar som en offentlig beta, för att betraktas som ett av alternativen att välja som ersättning för Google Reader.

Det har alla grundläggande egenskaper som vi letar efter i en RSS-läsare för att konsumera det innehåll som intresserar oss efter vår rytm. Vi kan anpassa hur feeds visas, filtrera bara de som vi inte har läst, favoritmärken, använda taggar, dela, bland andra funktioner.

Dessutom kan vi följa andra användare (eller våra vänner) eller enskilda mappar, dela externa länkar, till exempel några av deras sociala egenskaper. Men om vi letar efter några extra alternativ och några grundläggande, som att kunna söka, eller skicka favoriterna automatiskt till tjänster som Pocket, Instapaper, Evernote, måste vi välja ett PRO-konto.

Gränssnittet är enkelt och om vi är intresserade av en RSS-läsare med en mer social touch, där vi kan utbyta gemensamma intressen med våra vänner eller nya kontakter, presenteras Feedspot som ett bra alternativ att överväga.

Goes: Feedspot