Feedspot innehåller en serie nyheter under de senaste 30 dagarna

Feedspot

Stängningen av Google Reader har orsakat oss besvär för användare att hitta alternativ för att tillgodose våra behov att ha en plats att hantera och få tillgång till våra favoritkällor till information. Förutom de befintliga alternativen har nya dykt upp, som med tiden innehåller nya funktioner och verktyg i sina tjänster, även om veteranverktyg inte har släpar efter någon av dessa, vilket är fallet Feedspot, att vi presenterade dig för drygt ett år sedan, och att de under de senaste 30 dagarna har införlivat en serie nyheter.

Den första av dem hänvisar till inklusive sökningar med avancerade filter, vilket gör det möjligt för oss att utföra sökningar på de flöden som vi följer och kunna begränsa resultaten till en eller flera flöden. Att söka endast efter titlar, exakta fraser eller i alla flöden, inklusive de som vi inte följer, är några av sökmöjligheterna. Några dagar senare, den 5 augusti, ger Feedspot-teamet oss båda Chrome-tillägg som tillåter oss att få tillgång till dess tjänst som ett tillägg som gör att vi när som helst kan kontrollera antalet nya publikationer som har nått oss, även i Chrome.

Redan den 14 augusti meddelar Feedspot-teamet ankomsten av den funktion som tillåter oss dra och släpp både feeds och kataloger samt taggar, på ett sätt som gör det möjligt för oss att visuellt organisera våra prenumerationer. Slutligen, för några dagar sedan, korrigerar de ett fel som orsakats av avvikelserna mellan de olästa och dubbla elementen, vilket antyder att Feedspot-teamet inte har tagit semester i sommar och förbättrat deras tjänst.

Med allt detta kan vi dra slutsatsen att det tar tillräckligt med tid för några av de alternativa tjänsterna till Google Reader att komma ikapp när det gäller fördelar, där vissa kommer att visa sina framtida enastående funktioner, som SubReader eller HiveReader, eller andra gör oss håll dig uppdaterad med sina sociala kanaler för att lära dig mer om deras nyheter, till exempel Feedspot eller Digg.