FeedDemon-feedläsaren tillkännager sin stängning efter att ha lärt sig om Google Readers öde

matar

I går kväll ägde vi oss åt att informera om stängningen av Google Reader och de alternativ som vi har idag för att fortsätta konsultera information från en enda kontrollpanel. Vi pratar om feedly, newsblur, oldreader, netvibes … det finns många lösningar, men inte så många att de kan bära bördan av miljontals samtidiga användare, som Google Reader gör idag.

Som vi diskuterade igår är de flesta beroende av Google Reader för att synkronisera innehåll, så dessa lösningar har två alternativ: antingen försvinner de eller så skapar de ett system som tillåter deras oberoende, som de gör i matande eller i Reeder.

I den första gruppen har vi en ganska populär feed-läsare, FeedDemon, som försvinner samma dag som Google Reader, när de kommenterar sin blogg.

Netvibes tillkännager redan hur man migrerar Google Reader-innehåll till sin tjänst, NewsBlur lider konstant med den enorma massan av nya användare (kom ihåg att NewsBlur kostar 1 dollar i månaden för att eliminera gränsen på 64 flöden) och oldreader också It är långsammare än vanligt.

Endast en jätte kan ta hand om den enorma efterfrågan som Google har genererat med sitt beslut att döda det bästa verktyget som vi har bloggare, journalister och informationspersonal för att hålla oss uppdaterade om vad som händer i världen.