FBI personliga konton läckt ut för hackare

hackare

FBI kan inte heller sova lugnt när det gäller hackare: En grupp hackare har hittat säkerhetshål på minst tre FBI-anslutna webbplatser och lyckats få in tusentals personuppgifter från federala agenter.

De kommenterar TechCrunch att gruppen infiltrerade på webbplatserna som drivs av FBI National Academy Association, en icke-statlig organisation som arbetar för att främja utbildning i brottsbekämpning och som finns i flera versioner i olika delar av USA. Tydligen kunde hackare komma in på sidorna och ladda ner innehållet, som de sedan publicerade på Internet utan någon typ av filter.

Det finns 4000 läckta poster med medlemsnamn, jobbtitlar, e-postadresser (både personliga och offentliga), fysiska adresser och telefonnummer, och tydligen behövde de inte mycket kunskap för att få dem, eftersom de var ganska hål. uppenbart på webbplatserna i fråga.

Hackarna sa också att de har mer än en miljon register över information om federala agenter och planerar att publicera mer data från hackade statliga webbplatser i framtiden, data som alltid erhållits tack vare befintliga säkerhetsproblem på byråns länkade webbplatser över hela landet. . Tydligen har de hackat mer än 1000 webbplatser, och nu strukturerar de allt för att lägga det till salu.

I chatten de hade på Techcrunch med en av hackarna såg de bevis på andra skadade webbplatser, inklusive en underdomän som tillhör jätten Foxconn.

Om vad de letar efter: erfarenhet och pengar, i grund och botten.