Favoralia – det sociala nätverket för att utbyta tjänster mellan användare

Favoralia - det sociala nätverket för att utbyta tjänster mellan användare

Favoralia är ett nytt spanskt socialt nätverk som är dedikerat till utbyte av tjänster mellan användare. För att börja använda detta sociala nätverk är det nödvändigt att registrera dig, antingen direkt eller via Facebook, och börja tillfredsställa de favoriter som redan har begärts av andra användare, vilket gör att du kan lägga till poäng för att kunna lösa in dem när du begär favoriter till resten av samhället.

Favoriterna är indelade i en serie kategorier och tillåter både online-favoriter och personliga favoriter, för vilka de ligger av spanska städer och kommuner, även om de också tänker expandera till andra länder, enligt deras vanliga frågor avsnitt . Varje tjänst anger vilken uppgift som ska utföras, dess kontaktform, förutom antalet poäng som ska utbytas, och kan kommenteras och värderas av andra användare. Varje användare har också en profilsida där utvärderingar av andra användare exponeras i förhållande till de utförda tjänsterna.

Användare kommer att kunna gå till sina städer och se en lista över favoriter som publicerats för dessa städer och ta hand om dem som intresserar dem oavsett omständigheter. Det ja, Favoralia är ett socialt nätverk där användare från 18 år kan delta.

Länk: Favoralia