Messenger-FB

Facebook tillåter redan import av Instagram-vänner till Messenger

Messenger-FB

Facebook har börjat testa en ny funktion, tillgänglig som tillval, för vilken erbjuder användare av sin Messenger-tjänst möjligheten att importera sina vänner tillgängliga på Instagram, vilket ger upphov till fler vänner att prata med från samma meddelandeprogram, vilket kommer att förstärkas med denna intressanta rörelse.

I den meningen måste man ta hänsyn till att det finns Instagram-användare som inte är Facebook- eller Messenger-användare och att Instagram-meddelandefunktionen används av 375 miljoner användare, en siffra som nåddes under den senaste aprilmånaden.

För detta, som påpekats av TechCrunch, måste de användare som vill importera sina vänner på Instagram till Messenger gå till mobilapplikationen för Messenger (från Facebook), och inom den, gå till fliken Kontakter, där hittar du det nya alternativet som heter Anslut till Instagram, som de måste trycka på för att länka sina Instagram-konton och importera sina vänner

Detta innebär att de kontakter på Instagram där det finns ömsesidig uppföljning kommer att importeras, så det finns inget utrymme för följare eller personer som följs. Om användare är nya på Facebook Messenger kommer de också att hitta möjligheten att importera sina tillgängliga vänner på Instagram från registret.

Varken från Facebook eller Instagram har officiellt meddelat lanseringen av denna funktion, enligt ovan nämnda media, även om integrationer mellan Facebook och Instagram redan har genomförts tidigare, och det är troligt att vi i framtiden kommer att kunna se mer, givet att de tillhör samma företag.