Facebook samarbetar med Dropbox för att tillåta fildelning mellan grupper

Facebook samarbetar med Dropbox för att tillåta fildelning mellan grupper

Facebook meddelar sin integration med Dropbox, ett avtal som gör det möjligt för användare av nämnda sociala nätverk att dela filer i grupper.

De meddelar det på techcrunch med hänvisning till ett inlägg av Chris Varenhorst, från Dropbox, där du kan läsa:

Vi är glada att meddela att vi nu kan dela filer med Dropbox inom Facebook-grupper. Nu kan vi dela anteckningar med en studiegrupp, skicka videor till familjen, dela kalendrar … så länge vi tidigare har sparat den i Dropbox.

Gruppen kommer att få ett meddelande när det finns en förändring i de delade filerna, vilket gör det möjligt att sätta liknande i tjänst i det skickade innehållet.

Inte en ersättning för den nuvarande möjligheten att ladda upp filer från din dator till grupper, men det gör livet enklare för Dropbox-användare

De kommenterar också techrcunch att Dropbox nuvarande vice verkställande direktör är Aditya Agarwal, en verkställande som arbetade som Facebooks tekniska chef, något som kan ha hjälpt till med denna integration.

För närvarande är det här alternativet inte aktivt på alla konton, vi måste vänta på att det ska implementeras globalt, något som kommer att hända idag.

Gå Dropbox-blogg