Facebook presenterar donationsknappen för 18 ideella organisationer

Donacin

Facebook blir medvetet om att det är mer än en av de viktigaste sociala plattformarna på Internet där den kopplar ihop sina egna bekanta och möjliggör skapandet av nya nätverk av sociala kontakter mellan användare, eftersom det ser hur, i händelse av kris och katastrofer, dess plattformen används av användare för att be om hjälp eller till och med veta statusen för sina bekanta som kan ha påverkats av sådana situationer. Prisen är den förening som genomfördes i november förra året med Internationella Röda Korsförbundet så att användarna skickar sina donationer till begäran om hjälp från Röda korset i Filippinerna på grund av tyfonen Haiyan.

Användarnas svar har fått Facebook att överväga att fungera som en kanal för användare att hjälpa ideella organisationer genom sina egna donationer, och dra nytta av den enorma gemenskapen av användare som är tillgängliga för dem över hela världen. Det är därför det har presenterat en ny funktion som inkluderar en donationsknapp i publikationerna för vissa ideella organisationer på användarnas väggar, samt tillgången till nämnda knapp högst upp på sidorna. av dessa organisationer deltar från början cirka 18 organisationer, även om Facebook lämnar dörrarna öppna för nya, där de som är intresserade av att umgås måste fylla i ett formulär som de har till sitt förfogande i hjälpcentret.

Funktionen för donationsknappen är enkel, tryck bara på den så att du senare kan välja beloppet som du vill donera samt betalningsuppgifterna. Oxfam America, Donors Choose, LIVESTRONG Foundation, Leukemia & Lymphoma Society, Water.org, The Nature Conservancy, Malaria No More, Girls Inc., World Wildlife Fund, Boys & Girls Clubs of America, ASPCA, RAINN, St. Jude Childrens Research Hospital, American Cancer Society, Blue Star Families, UNICEF (USA), Kiva och FN: s World Food Program är de ideella organisationer som är associerade med Facebook, där många av dem redan rapporterar möjligheten att få donationer från sina sidor och publikationer via själva det sociala nätverket.