Facebook lägger till en sida för trakasserier online till Family Safety Center

Facebook lägger till en sida för trakasserier online till Family Safety Center

Ett av problemen som alla användare kan möta när de deltar i sociala nätverk är trakasserier från andra användare, ett problem som förvärras ytterligare om de som lider av dem är minderåriga.

I den här raden fortsätter Facebook att förbättra säkerheten i sin egen tjänst, så den har precis skapat en ny sida inom sitt Family Security Center där den exponerar de verktyg som minderåriga kan använda för att säkerställa att de inte blir offer via Internet.

Dessutom introducerade den i mars den sociala resolutionen, som innehåller en serie verktyg i Facebook-produkter för att göra det möjligt för minderåriga att hantera mobbning på egen hand, inklusive bland annat verktyg, möjligheten att skicka / radera för de kompromissande bilderna.

Facebook hävdar att det har arbetat med ett antal yrkesverksamma, inklusive lärare, för att skapa sina egna verktyg för social upplösning i samband med Family Safety Center-sidan.

De har nyligen lagt till möjligheten, vid 13 och 14 års ålder, att skicka meddelanden till vänner för att ta bort de komprometterade fotografierna, trycka på rapporten eller ta bort taggen och därefter ange orsakerna till begäran genom en serie frågor som kommer att tjäna Facebook för att göra begäran meddelande.

Länk: Familjesäkerhetscenter | Går: VentureBeat