Facebook kommer att lansera universella applikationer för sin huvudsakliga tjänst, FB Messenger och Instagram

Facebook

Med tanke på dagens Microsoft-presentation om den stora uppdateringen av Windows 10, som kommer att äga rum i slutet av nästa juli, har Facebook också varit närvarande vid den presentationen för att tillkännage lanseringen av de universella applikationerna för Windows 10, båda dess huvudsakliga tjänst, din sociala nätverk, som Instagram och Facebook Messenger. Dessutom kommer Facebook också att utöka tillgängligheten för sitt Facebook Audience Network och App Install SDK-reklamsystem till utvecklare av Windows-plattformen.

Kom ihåg att uppdateringen av Windows 10 också kommer till Xbox One-konsoler och att de också kan bli utvecklingssatser, vilket gör det till ett intressant drag av Facebook att utöka dess tillgänglighet för att vara mer tillgänglig för båda. användare som utvecklare.Detta kommer att innebära att användare kommer att kunna interagera med Facebook, Facebook Messenger och Instagram från flera enheter, vare sig de är stationära eller bärbara datorer eller till och med surfplattor och / eller mobil under Windows 10, även om Xbox One-konsolen också kommer att ingå i detta paket . I sin tur kommer utvecklare av applikationer för Windows att kunna dra nytta av Facebooks reklamsystem som alternativ för att överväga att tjäna pengar på sina applikationer.

Enligt Microsoft är Windows 10 redan tillgängligt på mer än 270 miljoner enheter över hela världen, en milstolpe som uppnåtts på åtta månader. Om den fortsätter att expandera, i mer eller mindre grad, kommer det att ge Facebook möjlighet att vara mer tillgänglig för användarna.