Facebook kan förbereda en ny meddelandeprogram för yngre människor

Facebook-Intro

Facebook kan arbeta med en ny meddelandeprogram som fokuserar på den yngsta, vilket avslöjas av koder som finns i företagets huvudapplikation, enligt The Information. Hans namn, det är inte känt om det i kod eller definitivt namn skulle vara Talk, och det skulle göra det möjligt för de yngsta att kunna samtala med de kontakter som deras egna föräldrar hade tillåtit.

I detta avseende kommer Talk att ha föräldrakontroll så att föräldrar kan definiera vem de kan kontakta. Dessutom skulle det ha funktioner som skulle göra användningen av applikationen attraktiv. Innerst inne kommer Facebook att försöka locka nuvarande Snapchat-användare med Talk. En av koderna påpekar att barn älskar att använda de kreativa verktygen i Talk för att leka och dela roliga masker med familj och vänner.En annan punkt att notera är att för att använda Talk behöver du inte ett Facebook-konto. Dessutom, som en annan kod avslöjar, kommer den yngsta att ha kontakt med sina föräldrar via Messenger.

Det är uppenbart att det för närvarande inte är känt om Facebook äntligen kommer att starta applikationen eller inte eftersom förekomsten av den koden inte indikerar att det kommer att vara säkert att starta. I detta avseende har Facebook ännu inte talat till medias krav så att det belyser den eventuella nya applikationen, och om det är sant, ge mer information om det.