Facebook förnyar sitt säkerhetscenter och gör det mer tillgängligt för alla

centrodeseguridad

Med mer än 1,7 miljoner aktiva användare arbetar Facebook outtröttligt för att försöka erbjuda dem den bästa upplevelsen som kan erbjudas, även om det inte alltid är möjligt på grund av vissa omständigheter.

I den meningen har Facebook haft ett avsnitt som heter Security Center sedan 2010, där det erbjuder användare en serie verktyg för att kontrollera sina integritetsalternativ för att maximera deras upplevelse på det sociala nätverket.

Nu har Säkerhetscentret precis fått en ny design som nu är tydligare och mer tillgänglig eftersom den också är kompatibel med mobila enheter och även nu erbjuds den på mer än 50 olika språk.

Steg-för-steg-videor ingår också för att hjälpa användare att använda dessa verktyg om de har några svårigheter.

Det nya säkerhetscentret är tillgängligt via facebook.com/safetyDenna uppdatering integrerar också sitt mobbningsförebyggande centrum, tillgängligt sedan 2013, som innehåller information riktad till ungdomar, föräldrar och lärare.

För att utveckla innehållet i detta avsnitt har vi samarbetet med mer än 50 partners spridda över hela världen.

Det händer så att den här uppdateringen kommer en vecka efter tillkännagivandet av företaget där den anger att det kommer att arbeta med inblandade agenter för att avgöra innehållet som i princip strider mot policyerna för det sociala nätverket men som måste finnas tillgängligt på grund av deras journalistiska intresse. i efterhand. av flera klagomål som mottagits på senare tid i fall av censur där det sociala nätverket själv tvingades backa strax efter.