facebook

Facebook börjar redan tillåta sidor att redigera inlägg

Facebook

Facebook-användare (personliga profiler) kan redan redigera texterna i sina inlägg i flera veckor, och nu är det varumärkenas tur.

Vissa har redan börjat visa den nya funktionen, ett alternativ som låter dig ändra innehållet i det som publiceras efter att ha skickat det till dina följare, något som de flesta fortfarande inte kan göra.

Som kommenteras på insidefacebook kan de verifierade sidorna redan göra det, de testar nu med några icke-verifierade sidor, med ingen aning om när de kommer att implementeras på resten av de befintliga företagssidorna på det sociala nätverket.

Även om det kan verka som en enkel förändring (ur teknisk synvinkel), finns det många faktorer som måste beaktas. Om vi ​​delar en text från en sida som vi senare redigerar, kommer vi också att se vad vi har delat? Om vi ​​distribuerar en länk som publiceras av en sida till våra kontakter, kommer företaget att kunna redigera länken senare i alla de tidslinjer som den visas? Visst i den första fasen kommer det inte att finnas någon sådan möjlighet, att endast redigera det befintliga innehållet på företagssidan, inte de användare som har distribuerat det tidigare.