Fabric, ett apputvecklingsverktyg, från Twitter, lanserar sin mobila applikation

FabrikMobile

Fabric, Twitter-plattformen som gör det möjligt för utvecklare att fokusera på att övervaka och förbättra prestanda för sina mobilappar utan andra bekymmer, har just lanserat sin mobilapp för Android (5.0+) och iOS (9.0+) plattformar efter fem månaders utveckling.

Tanken är att utvecklare kan få den mest relevanta informationen i de ögonblick när de inte befinner sig framför sina stationära eller bärbara datorer för att känna till eventuella incidenter som produceras i specifika sammanhang.Applikationen i sig kommer att erbjuda dig en serie instrumentpaneler där du kommer att få tillgång till de viktigaste aspekterna av prestanda för dina mobilapplikationer, som kommer att kombineras med realtidsvarningar genom pushnotifikationer när det finns anmärkningsvärda incidenter inom dem, där framträdande information om fullständig övervakning av batterierna, antalet berörda användare, typer av enheter och plattformar där incidenterna uppstår, kommer att erbjudas.

Med dessa aviseringar kan utvecklare redan veta eller ha en uppfattning om var ursprunget till de incidenter som notoriskt påverkar applikationsprestanda när de är framför sina stationära eller bärbara datorer så att de kan få åtkomst till samma och lösa dem på kortast möjliga sätt. tid.

Dessutom kan dessa meddelanden vara konfigurerbara för att undvika mättnad, speciellt när man övervakar prestandan hos ett stort antal mobilapplikationer, inklusive möjligheten att ta emot meddelanden med hög prioritet eller möjligheten att inte ta emot några i ett visst schema.