Exitround – kommersiellt utrymme där nystartade företag säljs anonymt för att förvärvas

Exitround

Om vi ​​följer de tekniska publikationerna dagligen, huvudsakligen de som är inriktade på nystartade företagMånga gånger kommer vi att hitta förvärv av vissa företag av andra, i vissa fall vet vi detaljerna i avtalen, men i andra inte.

Naturligtvis händer detta bara med vissa nystartade företag att de har skapat rätt kanaler så att investerare och andra företag kan komma åt dem. Även om inte alla lider av samma öde, varför det föddes idag Exitround, med målet att de projekt som vill hitta potentiella köpare. Det är i grunden ett kommersiellt utrymme där nystartade företag med finansieringsbehov görs tillgängliga, anonymt, så att de kan hitta potentiella köpare.

Bakom detta projekt står Jacob Mullins, grundare och VD, som är ett parallellt projekt till sitt nuvarande jobb i Shasta. Driftsättet är som följer: varje företagare kommer till Exitround-sidan, där de fyller i en liten applikation som anger de grundläggande detaljerna i utrustningen och vad de letar efter i förvärvet. Exitround undersöker alla applikationer för att se till att det bara finns utrustning av hög kvalitet. Om det godkänns kommer mer information att begäras och visas anonymt för potentiella köpare. Om en av dem uttrycker sitt intresse, kommer start-up att avgöra om de vill ha en introduktion. I så fall sätter Exitround dem i kontakt för att fortsätta förhandlingarna. Exitround tjänar pengar i händelse av att förvärvet äger rum och tar ut en avgift mellan $ 10.000 och $ 20.000 per avtal.

Enligt grundaren skulle den vilja integrera nya funktioner som får potentiella köpare att filtrera sina alternativ baserat på önskade funktioner.

Länk: Exitround | Går: TC