Everything.me nu tillgängligt för Android-terminaler i Spanien och Storbritannien

EverythingMe

Det har gått mer än ett år sedan vi berättade om Everything.me, en intressant applikationsstartare för Android-terminaler, som har det speciella att använda startskärmen som en sökmotor, där användare kommer att kunna ange söktermerna genom tangentbordet eller genom själva rösten visas resultaten visuellt som applikationer, vilket dynamiskt ändrar hela skärmens utseende beroende på sammanhanget.

Efter lanseringen nyligen i USA, där den har laddats ner cirka 350 000 gånger, når den nu Spanien och Storbritannien. Anledningen till att den lanserades av zoner beror i grunden på att de specifika resultaten för varje land är tillräckliga.

Det vill säga från applikationens egen flik på Google Play varnar de för att det är en produkt som testas. En annan aspekt att lyfta fram är att det är möjligt att använda den bara i de smarta mobila terminalerna som har minst version 4.0 av Android.

På detta sätt, om du behöver söka efter en pizzabutik, informationen för en viss film eller till och med en underhållningslokal, ändrar Everything.me alla applikationer på din startskärm för de applikationerna, infödda eller via webben, relaterade till sökningar.

Länk: Everything.me | Går: TNW