Evernote tecknar avtal med Kakao Talk för att få nya sociala upplevelser

Evernote

Vid den här tiden vet många av oss redan tillräckligt om Evernote-tjänsten, vilket gör det enkelt för oss att spara och organisera de saker som intresserar oss, även om det alltid har fungerat snarare för individuellt bruk. Tja, Evernote försöker vara mer social, för vi kräver det av användarna, så det har precis nått ett samarbetsavtal med det koreanska företaget Kakao, som ansvarar för mobilmeddelandetillämpningen Kakao Talk, som finns i de smarta mobiltelefonerna på 95% av enskilda användare.

Även om detaljerna i avtalet ännu inte har avslöjats, inte heller om det kommer att tas bort från iOS- och Android-plattformarna, kommer det att placera Evernote på en ny plats, vilket gör det lättare för användare att dela sina egna minnen med varandra såväl som upprätta viktig kommunikation, enligt Phil Libin, VD för Evernote.

För närvarande finns det inget släppdatum, även om båda företagen redan utvecklar sin första gemensamma applikation, som initialt kommer att släppas i Korea, även om Evernote planerar att utöka den också inom en snar framtid.

Länk: evernote.com | Går: TNW