Skitch

Evernote presenterar en helt förnyad Skitch för iPhone och iPad

Skitch

Skitch Det är en av de bästa applikationerna vi har att skriva och måla på dokument och siffror på våra mobila enheter och datorer. Verktyget, som ägs av Evernote och finns på evernote.com/intl/es/skitch/ för Android, iPhone, iPad, Mac och Windows (ja, Linux-användare lämnas utanför cirkeln igen), tillkännager en ny logotyp och en ny applikation för iOS.

Förutom att anpassa sina funktioner till den nya iOS, utnyttjar de testerna med PDF-markering till Evernote-applikationer för Mac, iOS och Android för att starta Skitch 3.0.

Den har ett nytt inspelningsläge som gör det möjligt att skapa en kommenterad bild på några sekunder. Vi behöver bara använda Quick Shot-läget, vilket gör att vi kan skapa fotot och skapa en kommentar i form av en pil på den plats som vi vill markera, alltid med möjlighet att kommentera innehållet och skicka det till vår kontakter.

Dessa markerade bilder kan delas på sociala nätverk, vilket redan var möjligt i tidigare versioner, eller i möten som kan skapas från applikationen, perfekt för att visa innehållet i alla händelser som vi väntar i framtiden. Så många användare som vi vill kan delta i dessa möten, vilket gör det möjligt att skicka inbjudningar från samma applikation.

Designverktygen har också förbättrats, AirDrop implementerats för att skicka Skitch-bilder från en iOS 7-enhet till en annan som finns i närheten och tillät möjligheten att synkroniseringen av våra bilder inte är automatisk, för att inte fylla vårt konto med innehåll som vi är inte spara.

Du kan se den fullständiga listan över nya funktioner på Evernote-bloggen på spanska.