Evernote ger premiumkontextfunktionen till Windows- och Android-appar

Contexto

Evernote har tagit sin ökade intelligensfunktion, kallad Context, till Windows- och Android-plattformar genom en ny uppdatering av motsvarande applikationer, som kan användas av alla användare som redan har en Premium- eller Evernote for Business-prenumeration som, som Evernote påpekar i sin tillkännagivande, är redan tillgängligt för alla plattformar.

De uppmuntrar alla användare som inte har sådana prenumerationer att uppdatera sina användarkonton för att använda den här funktionen, som ingår i uppdraget att utveckla en plattform som hjälper användare att vara mer produktiva under hela perioden. arbetsdag.

Context fungerar genom att erbjuda användare fragment av information relaterade till anteckningarna de arbetar med, och som källor använder de anteckningar som tidigare publicerats av dem, anteckningarna som delas av sina kollegor och till och med innehåll från olika informationskällor, såsom Wall Street Journal, Fast Company, Inc- Magazine, Pando Daily och TechCrunch.

Evernote vill klargöra att dessa bitar av information inte är annonser och att användare kan klicka på dem för att spara dem för senare referens eller för att dela dem via Job Chat. Tanken är att kunna information som de kan vara intresserade av utan att lämna arbetsområdet, vilket förbättrar produktivitetseffektiviteten.