Evernote för iOS uppdateras med intressanta nyheter

Evernote

Evernote-teamet har varit upptagen med att ge iOS-användare nya skäl att använda appen, och de har meddelat ett antal spännande nya funktioner.

Å ena sidan hittar vi nya alternativ i PDF-visaren som gör att vi kan anpassa den med hänsyn till vår lässtil. Vi kan ändra sidan, använda flersidesvy, utföra sökningar, blockera PDF, bland andra.

Vi kommer också att se nyheter i visualiseringen av anteckningarna (lägga till utdrag) som låter dig visa och redigera någon av dem utan att tappa bort hela listan och ändra dokument och spara några klick. Vi kan anpassa informationen vi vill ska visas i listan, men som standard ser vi titeln, datumet, bilden och början på anteckningen. Och även den här uppdateringen ger nya formateringsalternativ som gör det möjligt att formatera anteckningarna i vanlig text, vilket eliminerar den rika texten.

De nya alternativen dupliceras för Evernote Business-användare som till exempel kan komma åt och visa anteckningsböcker även offline, samt integrera tredjepartsapplikationer från Trunk. Även om vissa användare ursprungligen hade problem när de uppdaterade till den här versionen verkar det som om problemet har lösts så att det enkelt kan nås från AppStore