Evernote Food för iOS och Android dör, en app för att fånga matlagningsrecept

evig mat

Evernote Food, den specialiserade applikationen för att hantera köksrecept genom att skapa dem manuellt, fånga dem från webben eller granska de som rekommenderas av yrkesverksamma i deras standardsamlingar, men också med sådana slående alternativ som att göra restaurangbokningar är det inte mer.

Stödet i sina appar för iOS och Android slutar nästa 30 septemberDet vill säga deras innehållssynkroniseringsfunktion kommer inte längre att upprätthållas och uppdateras och kommer att försvinna också den dagen.

Förresten har de redan försvunnit från App Store respektive Play Store, så nästa månad förlorar de alla möjligheter till synkronisering.

Evernotes skäl? Att Evernote webbgrabber blir mer och mer komplett och samlingen av recept från vilken webbsida som helst är ganska effektiv.

Det när det gäller stationära datorer eftersom Evernote-appen på mobilen hanterar liknande uppgifter.

På samma sätt nämns Evernotes kompatibilitet med specialapplikationer (NYT Cooking, Grocerytrip, Prep Pad och till och med IFTTT), som finns i dess appcenter, för köksälskare.

Hur som helst kommer inga av de recept som lagras i det personliga kontot från Evernote Food att äventyras eftersom de alla kommer att gå till Evernote; det är bara nödvändigt att verifiera synkroniseringen och destinationskontot.

Dessutom kommer alla receptetiketter och platser att vara bundna till dem i Evernote.

Mer information: Officiell supportsida | Gå: Evernotes officiella blogg