Evergig, en praktisk videoredigerare på webben

evergig

Det finns många videoredigerare som vi kan använda direkt på Internet. Faktum är att vi för fem år sedan skrev en lista över de mest populära online-videoredigerarna för tillfället och visar kategorin som en av de mest dynamiska i det vi kallar web 2.0 (dessa tider).

Tiden går och mobiler är ansvariga för de uppgifter som vi tidigare lämnat till webbapplikationer, även om juveler som den vi visar dig idag: Evergig fortsätter att visas.

Det är ett program som redigerar vår video med hjälp av ansiktsigenkänning, rörelse- och ljudsynkroniseringssystem för att alltid ge förslag.

Vi måste bara spela in vår video, ladda upp den från datorn och låta processen ske (det kan ta några minuter). Evergig kommer att ta hand om att upptäcka de bästa ögonblicken så att inget viktigt utelämnas, samtidigt som det ger användaren möjlighet att inkludera fler ögonblick inom samma video eller definiera den slutliga varaktigheten.

Resultatet kan laddas ner från själva webbplatsen och därmed få en hälsosam upplaga på några minuter.

Filosofin liknar den för animering och andra alternativ för automatisk redigering, men i det här fallet är det slutliga ljudet vårt, det är inte någon musik som fördefinierats av systemet.