Ett verktyg för att skapa flera kopior av ett utkast i Gmail

duplicar borradores gmail

Tänk dig att du måste skicka samma e-postmeddelande till olika mottagare, men i varje meddelande måste du ändra små detaljer som namnet på vem som skickas, deras behandling (Lord, Lady), ditt identifikationsnummer (vanligt i affärskommunikation) eller andra särdrag.

Du kommer antagligen att använda kopiering och klistra in för att skapa flera meddelanden, redigera dem och skicka dem en efter en, vilket är väldigt enkelt med e-postmeddelanden som bara innehåller text, men det här är ganska huvudvärk för de meddelanden med inbäddade bilder, bilagor och specialfunktioner .

Det är här ett nytt och väldigt enkelt verktyg från labnol.org visas som låter dig skapa ett specifikt antal kopior av ett utkast i Gmail för att spara stora mängder tid när du har hela multimediainnehållet i var och en av dem.

När det gäller dess funktion, öppna bara Gmail, skriv ett nytt meddelande som vanligt och spara det som Suddgummi.Nästa sak att göra är att gå till den här sidan för att ge vissa Gmail-kontotillstånd till applikationen i fråga så att det är möjligt att skapa nya meddelanden.

Det andra steget är att välja från själva applikationen och dess rullgardinsmenyer titeln på Suddgummiatt ockupera och fortsätt sedan med att göra dina kopior, igen, genom att välja en enkel meny önskat (i det här fallet ett specifikt antal kopior).

Det är inte mer, de kommer redan att finnas i inkorgen alla Radergummier genereras, med bilder, bilagor och andra detaljer i dess innehåll, på ett sådant sätt att subtrahera redigera grundläggande detaljer i var och en för att utföra sändningen.

Mer information: Labnol.org