Ett verktyg för att skapa bilduppsättningar med optimala dimensioner för webben

bild

Om du ägnar dig åt webbutvecklingsvärlden kommer du att vara medveten om att en enda bild vanligtvis inte anpassar sig korrekt till de olika skärmupplösningar och enheter som våra kunder kan besöka oss från. Ändå är det svårt att hitta rätt sätt att automatisera processen för att optimera storleken på bilderna som vi visar på vår webbplats. Av denna anledning rekommenderar vi Responsive Image Breakpoint Generator, ett komplett verktyg att generera uppsättningar av bilder med optimala dimensioner för webben.

En av de största fördelarna med webbplatsen vi pratar om är dess enkla funktion. Faktum är att vi bara måste ladda upp den bild vi vill använda och justera parametrarna beroende på våra behov. Till exempel kan vi ställa in ett upplösningsområde och ett maximalt antal bilder som kommer att utgöra vår uppsättning. Och inte bara det, eftersom det också är möjligt att specificera det bildförhållande som vi vill att våra bilder ska ha.

Då ser du en skärm som liknar den som visas på skärmdumpen som illustrerar den här artikeln, där du kan se antalet bilder som genereras och storleken på dessa fotografier. Också, Responsive Image Breakpoint Generator Det ger oss HTML-koden för att börja använda dem på vår webbplats. Slutligen måste vi bara klicka på knappen Ladda ner bilder för att ladda ner uppsättning som vi just skapat.

Utan tvekan är det ett utmärkt verktyg för alla som letar efter ett enkelt sätt att automatisera bildoptimeringsprocessen. Om det har fått din uppmärksamhet rekommenderar vi starkt att du tittar på hur Responsive Image Breakpoint Generator fungerar.