Ett påskägg på Yelp för Android

huevo de pascua

Yelp, den populära appen för recensioner och rekommendationer om platser med mobilversion, har inkluderat en slående påskägg i din Android-app. Det är en animerad bild med den välkända effekten Parallax rullningDet vill säga ett visst innehåll körs när rullning nedåt inträffar.

Hur som helst, bara öppna Yelp-appen och visa huvudmenyn på vänster sida för att börja se den fungera. Nästa sak att göra är att bläddra ner i dina alternativ för att se en dinosaurie som tar en hiss och när du går ner möter du olika karaktärer och färgglada scenarier.

En björn som gnistrar bakom en växt, en begravd flygande tefat, ett maskinrum med ett annat vetenskapligt djur, en kyckling som går på gruvan och en hund som lagar ben är karaktärerna som kommer att komponera animationen som återigen är visas genom att knappt flytta ner menyn.

Självklart, även om dinosaurien och andra av dess följeslagare dyker upp efter olika handlingar i appen – till exempel i ett felmeddelande – är det inte klart varför de valde det, än mindre deras arbete i sådan animering. , såvida du inte hänvisar till att upptäcka som huvudfunktionen i Yelp. Hur som helst är det fortfarande en underhållande detalj att locka fler användare. [Go: Android Police]