Ett enkelt sätt att skapa påminnelser med vår e-post

reme.io

Vi har alla redan vår favoritapplikation eller -metod för att skapa påminnelser om de väntande uppgifter eller händelser som ska utföras. Men om vi letar efter ett extra och mycket enkelt alternativ kan vi ta hänsyn till Reme.IO

Det är en webbapplikation som gör att vi, utan att behöva gå igenom en registrering, kan skapa påminnelser som når inkorgen i vårt e-postmeddelande.

Vi måste bara skriva påminnelsen, ange dag, tid och motsvarande e-postadress. Vi kan förenkla processen genom att använda @ före det datum då vi skapar eller använda några av alternativen som nämns i exemplen.

När vi har fastställt vår påminnelse kan vi redigera den så länge vi stannar kvar på sidan, eftersom vi inte förlorar vår historia om vi inte har ett konto. Och när vi får påminnelsen i vårt e-postmeddelande kommer vi att ges alternativ för att planera om den eller skapa nya varningar med samma dynamik.

Applikationen tillåter oss att lägga till mer än ett e-postmeddelande, vilket är ett utmärkt alternativ om vi vill skicka påminnelser till vår arbetsgrupp, familj eller vänner. Och för att underlätta processen kan vi lägga till den i bokmärkesfältet i vår webbläsare.