Ett enkelt sätt att planera möten med olika tidszoner

World Meeting Time

Om vi ​​för vårt arbete eller studier måste samordna möten med ett team som delar olika tidszoner, skulle vi vara intresserade av att känna till World Meeting Time.

Det är en intressant applikation som gör att vi kan planera möten med hänsyn till tidszonerna för var och en av deltagarna på ett mycket enkelt sätt. Det första vi måste göra är att bestämma datum och tid för mötet vi planerar, samt en referensplats.

För att lägga till resten av teamet måste vi hitta deras ungefärliga plats på kartan så att den automatiskt visas på inbjudningskortet tillsammans med motsvarande schema. Det är en snabb process, eftersom vi kommer att skapa ett kort och en visualisering på kartan för alla medlemmar i vårt team.

När vi väl har lagt till deltagare kan vi skicka schemat till var och en av de inbjudna till deras e-post. Den kommer att informera dem om mötets datum, dess varaktighet samt se alla de inbjudna deltagarna med sina olika platser och tidszoner.

För att ingen ska glömma mötet, låter programmet dig spara händelsen direkt i Google Kalender. Det är ett enkelt men intressant alternativ som gör att vi på några minuter kan hitta rätt tid för alla när vi planerar ett möte.