Ett bra program för att skapa säkerhetskopior

Interfaz main del sistema

Att ha en säkerhetskopia av vår information är avgörande för praktiskt taget alla yrken, och det är inte lätt att hitta verktyg som gör det möjligt för oss att göra den fullständiga hanteringen av denna uppgift. Idag ska vi prata om EaseUS Todo Backup Home-lösningen, med detaljer om att de kommer att visa vad en Backup-applikation måste ta hänsyn till så att vi kan sova lugnt.Det är ett program som låter dig utföra både säkerhetskopior av filer och kompletta system och därmed skydda informationen från oavsiktliga systemfel, virusattacker, mänskliga fel och andra katastrofer. Vi kan spara säkerhetskopior av vår hårddisk, en partition, vårt e-postmeddelande (du kan t.ex. göra en säkerhetskopia av alla våra Outlook eller bara en mapp). Det är till och med enkelt att klona vår hårddisk, något användbart för att uppdatera en operativ och migrera allt från en gammal disk till en ny (HDD- och SDD-bilder är på blocknivå).

Huvudsystemgränssnitt

Målet med en säkerhetskopieringslösning är inte bara att spara, det är att erbjuda en garanti för snabb återställning av data, och variabeln måste analyseras väl innan man satsar på en eller annan applikation. När det gäller Easus utforskar den alla säkerhetskopior som skapats genom Windows Explorer, så att vi enkelt kan kopiera och klistra in mappar för återställning. När det gäller Windows, EaseUS, som programvara för att skapa säkerhetskopior, kan du göra hela kopian och skydda fotofiler, musik, videor, ljud, filmappar, delade filer i nätverket och andra.

Alternativ för att säkerhetskopiera filer

Säkerhetskopian kan sparas i molnet och är kompatibel med OneDrive, Google Drive och Dropbox. Eftersom det är möjligt att definiera återställningspunkter kan vi använda önskad kopia för att återgå till den punkt vi vill när som helst och på några minuter (något mycket användbart när vi pratar om att ständigt uppdatera databaser, t.ex. e-post). Spara diskutrymme genom att radera upphörda säkerhetskopior automatiskt, så det blir inget problem.

Programvaruversioner

På dess webbplats kan vi se skillnaden mellan de två versionerna, med en gratis provperiod för var och en av dem. När det gäller företagsversionen kan vi se att den ökar hastigheten och erbjuder något extremt användbart för stora mängder data: det gör kopior med kommandoraden. I den senaste versionen, 11.5, kan vi återställa en kopia av Outlook till olika datorer och erbjuder ytterligare drivrutiner för att skapa nödskivor.