Eslife, för att hitta och hyra barnvakter, hushållerska, rörmokare, elektriker etc.

eslife

Från eslife.com presenterar de oss utvecklingen av deras tjänster, och erbjuder nu en servicevagn i Spanien, ett förslag som gör att du kan hitta och anställa pålitliga yrkesverksamma med garantier och referenser på mindre än 3 minuter (barnvakter, hushållerska, rörmokare, elektriker, etc.).

Tack vare inlärningsprocessen för våra användare och marknader vid den här tiden ville vi gå ett steg längre i vår modell och utveckla produkten till den så kallade vagnen.

Förfarandet är enkelt, vi måste bara förklara vad vi behöver genom att skapa en uppgift, specificera när vi vill att den ska utföras och vad vi kan betala för den. De som gör det är de yrkesverksamma som är registrerade där, som kommer att gå igenom en urvalsprocess för att verifiera att de är tillräckligt kvalificerade. Varje Doer skickar sitt erbjudande med ett pris, så att vi kan ange varje profil och verifiera vilken som är bäst lämpad för vårt behov, eftersom vi också kan konsultera utvärderingarna från tidigare kunder.

När Doer väljs kommer de nödvändiga uppgifterna att skickas för att utföra arbetet, vare sig det är hushållstjänster, privata klasser, äldreomsorg, ansvarig för husdjur, flyttningar, hemreparationer eller andra uppgifter.

Enkelt, praktiskt och för närvarande endast tillgängligt i Spanien.