ES File Explorer kommer till version 3.0 med viktiga nyheter

ES File Explorer kommer till version 3.0 med viktiga nyheter

Android-terminalanvändare har en mängd applikationer som gör att vi kan hantera och komma åt våra egna filer. En av dessa applikationer är ES File Explorer, som idag når sin 3.0-version med betydande förbättringar, den mest anmärkningsvärda är förnyelsen av användargränssnittet, även om det är utan att följa Holo visuella riktlinjer.

Möjligheten att använda flera fönster, att skicka filer via Wi-Fi-anslutningar, inkludera gester (dra, zooma och bilder), alternativet för det klassiska temat som inte gillar det aktuella temat eller inkludera webbläsaren för terminaler rotade är andra funktioner som introduceras i den här versionen.

Men vad gör denna applikation till favorit för många användare? Å ena sidan finns stöd för 24 språk, inklusive spanska, och å andra sidan är det inte begränsat till lokal filhantering, eftersom det också är en uppgiftshanterare, applikationer och molnlagringsklient som stöder Dropbox, Google Drive, SkyDrive, Box.net, SugarSync, Yandex och Amazon S3-tjänster. Dessutom är det en klient av FTP och Samba, som ger åtkomst till filerna på andra datorer, inklusive stationära datorer själva.

Allt detta i en enda applikation fritt tillgänglig för Android-terminaler via Play Store, där det redan finns nöjda användare med den senaste versionen.

Länk: ES File Explorer | Går: Android-polisen