epik CV, original och attraktivt sätt att presentera en läroplan

CV

Skapa ett CV det är ingen lätt uppgift. I allmänhet är det vanligtvis en bra idé att ha flera olika versioner som passar den typ av jobb som efterfrågas, eftersom ett CV för exempelvis design- och reklamföretag inte kan ha samma format som ett dokument som skapats för en advokatbyrå. , även om innehållet är detsamma.

Här inne WWwhatsnew.com, vi har presenterat en oändlighet av lösningar som skapats för användare för att skapa attraktiva dokument och personliga och professionella presentationssajter på några minuter, och idag ska vi utöka listan med epikcv.com, en lösning som kan skapa saker som detta.

Tanken är att visa en tidslinje där vår professionella och akademiska erfarenhet rapporteras samtidigt med hjälp av en färgkod. Längst ner kan vi se en sammanfattning av våra kunskaper, språk som vi arbetar med och annan information som kan vara av intresse för den sökande positionen.

Enligt kommentarer från Seetio kommer det att vara möjligt att ansluta till Linkedin för att importera de första uppgifterna, vilket hjälper till att spara tid vid rapportering av datum, positioner och andra uppgifter i vårt CV.

Ansökan är i sluten beta-fas och måste skicka vårt e-postmeddelande i väntformulär tillgängligt från systemets högsta meny.

Länk: epikcv.com.

Läs också:

– cvmkr Elegant sätt att skapa och publicera vår Currculum Vtae – Talentous – ett nytt sätt att visa vår professionella sida – Cvgram – att omvandla vår läroplan till en infografik