Enskilda fastigheter kan nu tas bort i Google Analytics

cuentas eliminar propiedades google analytics

I sin senaste uppdatering av Google Analytics-gränssnittet sammanfattade den sina datainsamlings- och lagringsmetoder i tre viktiga kategorier som visas på vår administrationssida (tillgänglig på fliken med samma namn, från hemsidan): Konton, fastigheter och Visningar. Ett konto kan ha flera fastigheter och varje fastighet kan samla in flera visningar. Dessa sista är de som äntligen tillåter behandling av data genom dess olika filter som ger liv till en bättre hantering genom rapporterna.

Kort sagt, för att svara på vikten av skydd och korrekt radering av de data som registrerats i Google Analytics, och även främja dess ständiga önskan att optimera granularitet och konsekvens i dess funktioner, har tjänsten inkluderat en ny funktion som gör att den kan vara permanent raderade varje enskild egendom, vilket endast var möjligt i konton och vyer. Visningarna som ingår i den egenskapen kommer naturligtvis att följa med i borttagningsprocessen.

Och när man talar om processen, i engelska konton är det så enkelt som att gå till fliken Administration >> avsnitt FAST EGENDOM >> välj respektive egendom i rullgardinsmenyn (även de med nollvisningar visas i det nya Google Analytics-gränssnittet) >> alternativ Fastighetsinställningar och i slutet av konfigurationsområdet ser du knappen Ta bort egendom. På spanska är det också trivialt: Pestaa Administratör >> avsnitt FAST EGENDOM >> välj fastigheten >> Fastighetsinställningar >> Ta bort egendom på botten av sidan.

I vilket fall som helst är det inte möjligt att radera om mätningarna av fastigheten på något sätt är kopplade till Google AdWords-konton. Naturligtvis går de nya förbättringarna, som diskuteras i tjänsten officiella profil på Google+, hand i hand med det nya alternativet för Google Analytics för att utesluta bot- och spindelbesök och därmed eliminera fördomar i kvantifiering av besök som markeras i våra rapporter. slut.