En webbplats med musik för att koppla av din katt

slappna av min katt

För några dagar sedan pratade vi om en webbplats designad av Google där hundar och katter var huvudpersonerna, nu återvänder vi till beröring av ämnet, men med fokus på våra kattvänner.

Detta är relaxmycat, en webbplats som erbjuder musik som, som utlovat, hjälper till att slappna av katter.

Som de säger är det resultatet av 6 års forskning och 2 miljoner katter har hittills hjälpt, katter som har lyckats lösa sina problem med ångest, ensamhet, stress, tristess och hyperaktivitet.

De har skapat ljud- och videolösningar så att katten kan underhållas, och det verkar som att den fungerar med 87% av dem (just med min har den inte fungerat).

På deras hemsida anger de att användare spelar plattformens musik i genomsnitt 8 timmar om dagen, medan ägarna arbetar, och eftersom det är möjligt att prova gratis i en månad kan vi alltid kontrollera om det är effektivt med vår husdjur eller inte.

Enligt vissa användare kan en mycket aktiv katt lugna ner sig, sitta med slutna ögon medan han lyssnar och somna efteråt, som av magi.

Nätet är inte nytt, men vi har först upptäckt det idag. Om någon av er fungerar, glöm inte att kommentera på sociala nätverk, nämna @wwwhatsnew, så att vi kan skapa vår egen statistik.