En webbplats för att testa Apple Watch online

Apple Watch online

Om du är nyfiken på hur Apple Watch kommer att se Apples smarta klockor ut och du inte är villig att vänta till mars när de officiellt släpps ut på marknaden kan du titta på den nya sidan som skapats av folket i Pipes , en mobilnyhetsapp. Det är en interaktiv klocka som mycket visar upplevelsen som kommer med den nya manzanita smartwatchen.

Demonstrationen har en interaktiv prototyp av den mest grundläggande Apple Watch, och med den, det rundade ikonen gränssnitt som kommer att bli huvudsidan eller applikationsstartaren. För att komma åt den, klicka bara på den fysiska knappen på klockan, den längst upp till höger. Om du trycker på varje ikon visas mockups från populära appar som Instagram eller Shazam, men det kommer också att innehålla skärmdumpar – några interaktiva – av hur deras officiella applikationer kommer att se ut: Hälsa, kartor, tid, musikspelare, samtal och till och med Passbook.

Naturligtvis är detta bara ett snyggt sätt att marknadsföra Pipes nyhetsapp, särskilt på grund av alternativen på vänster sida av demo som visar hur dina push-meddelanden och nyhetskort ser ut, men de är verkligen en slående första look på vad som uppskattas vara ett riktmärke i världen av bärbara apparater: Apple Watch. Det ja, det skulle inte vara förvånande att se att demonstrationen avbröts under de kommande dagarna för någon form av anspråk på kränkning av immateriella rättigheter, till och med att vara en emulator, så det skulle inte vara fel att bläddra i den så snart som möjligt.

Förresten, du kan till och med testa hur din logotyp kommer att se ut, bli en ikon till på huvudskärmen på Apple Watch. Klicka på för att göra detta Lägg till din logotyp på Apple Watchoch laddar respektive bild; Därefter visas logotypen till vänster om den officiella appen som anropar klockan och du kan till och med ladda ner en bild med förhandsgranskningen.

Länk: Demo Apple Watch