En webbplats för att anpassa den berömda Star Wars-introduktionen med din egen text

stjärnornas krig

Som du kanske redan vet kan vi på Internet hitta massor av resurser som på ett eller annat sätt är relaterade till Star Wars. Vi har faktiskt redan pratat med dig om några av de mest intressanta. Nyligen Star Wars Intro Creator, en enkel webbplats för Anpassa den berömda Star Wars-introduktionen med din egen text.

Som du kan se på skärmdumpen som den här artikeln illustrerar är driften av webben väldigt enkel. Faktiskt, Det är bara nödvändigt att anpassa de olika textfälten med den text som vi vill inkludera. När vi är nöjda med resultatet måste vi klicka på knappen Spela för att den berömda filmintro ska börja spela, inklusive ljudspår.

Trots det faktum att det är möjligt att ladda ner den resulterande videon, förklarar webbskaparen att det på grund av de tekniska kraven som krävs för att bearbeta återgivningen av videoklippen individuellt är det nödvändigt att vänta flera månader innan du laddar ner det. Ändå stöder det donationer för att påskynda nedladdningen av videon genom att minska väntetiden till mindre än fyra timmar.

Definitivt, Det är en resurs som kommer att glädja alla Star Wars-fans. Om du är en av dem rekommenderar vi att du tittar på projektets funktion via följande länk.