En trä- och plastskärare som använder Augmented Reality för att undvika misstag

cortadora

När vi pratar om Augmented Reality verkar det som om vi talar om levande böcker eller Pokmon, men i verkligheten är det en teknik som kan användas i extremt olika sektorer.

Som ett exempel kan du komma ihåg några artiklar som vi redan har publicerat tidigare:

  • – 18 videor av augmented reality tillämpad på marknadsföring och reklam (klicka här)
  • – 3 videor om förstärkt verklighet i utbildning (klicka här)
  • – Augmented reality på museer (klicka här)

Nu utökar vi ytterligare gränserna i detta avseende genom att införa en ny enhet som använder AR för att klippa trä och plast mycket mer exakt och bekvämt.

Detta är Shaper Origin, en skärare som säljs idag för 1 500 dollar, även om det är ett kampanjpris, eftersom slutet blir 2 000 dollar.

Vad det tillåter är att få koder som kan klistras in på ytan som ska klippas så att vi genom en skärm som ingår i enheten kan se guiden med den exakta platsen för klippningen.

Ursprunget kan inte bara visa platsen, något som kan verka enkelt utan att använda AR, det styr också våra händer så att vi inte gör misstag medan vi använder den nödvändiga kraften.

Målet är att nå nybörjare som inte kan riskera att skada det förvärvade arket på grund av ett dåligt gjort snitt, men för detta måste vi ta ut en enorm summa pengar för att låta Augmented Reality hjälpa oss med ämnet. .

Här är presentationsvideon: