En kontakt som vi måste betala för att ge oss kraft

En kontakt som vi måste betala för att ge oss kraft

Att ladda våra enheter i allmänna utrymmen (flygplatser, tågstationer etc.) blir mer och mer normalt; Att göra det i restauranger och privata lokaler är också vanligt, men i det senare fallet kan fakturan för ägaren av lokalen vara tillräckligt hög för att erbjudandet måste omprövas.

Vad den erbjuder Ladda uttag (charge-outlets.com) är en kontakt som låter dig ta emot pengar för den som vill använda dem under en viss tid, mikrobetalningar för att få kontakten att fungera, vilket framgår av skärmdumpen.

Det är en prototyp som fortfarande utvecklas, publicerad för några timmar sedan i Betalist, ett projekt som kan förändra sättet att konsumera el, vilket möjliggör ett större utbud av offentliga kontakter på gatan.

Grundaren, Kalen Kubik, arbetar nu med betalningssystemet. Även om det ännu inte har rapporterats om hur man gör det, verkar alternativen uppenbara:

– använd den med förbetalda kort som kan köpas i bagerier, kiosker och andra vanliga platser. – använd numret på en mobiltelefon och låt kostnaden komma med räkningen av samma – hantera den från en applikation för iPhone / Android som tillåter betalningar gå PayPal, kort, etc.

Vi kommer att vara uppmärksamma på utvecklingen av systemet. För tillfället är det möjligt att informera vårt e-postmeddelande för att registrera dig för ditt nyhetsbrev.