En förlängning för att lyssna på artiklar från Medium

spela

Medium har snabbt blivit en av de föredragna plattformarna för kommunikatörer runt om i världen.

Dess enkelhet när man publicerar innehåll, och dess minimalism när man konsulterar det, gör Medium till den perfekta platsen för dem som vill konsultera åsikter om de mest olika ämnena, med yrkesverksamma från de mest olika kategorierna som publicerar artiklar på sina kanaler.

Vad de vill ha på getplay.co är att förvandla dessa kanaler till podcasts och erbjuda en webbläsartillägg som omvandlar texter till ljudfiler, redo att spelas direkt från webben.

Med hjälp av ett system för textigenkänning och en konstgjord röst kan vi återge vilken artikel som helst och välja höjdpunkter på sin egen sida. När vi har tillägget installerat, bara i Chrome, kommer en ny knapp att visas under varje artikel i Medium, en uppspelningsknapp som, när den trycks in, aktiverar transkriptionen för att spela upp den när den slutar. Denna process med att omvandla text till ljud kan ibland ta lång tid, så du måste vara tålmodig.

De har också en mobilapplikation i testläge och för närvarande har de ingen prisplan eller ett avancerat system för att transkribera texter på spanska, även om vi kommer att hålla reda på dem för att verifiera om de lyckas utöka sina funktioner i vår marknadsföra.