En app för att skapa genvägar till dokument, kontakter och andra element på Android

crear atajos android

Shorcut Customizer är en applikation för Android som låter dig skapa genvägar till dokument, musikfiler, filmer, webbbokmärken, telefoner, e-postmeddelanden, bilder, appar i allmänhet till något av de objekt som oftast granskas och används från mobila enheter. .

Magiken är att den indexerar listorna över element som svarar på dessa format och ger omedelbar skapande av genvägar som kan läggas på telefonens eller surfplattans startsida för att starta dem med bara en beröring.

Därför kommer dess användning att vara så enkelt som att välja en kategori (applikationer, e-post, musik etc.), välja filen att länka till och definiera några grundläggande parametrar för ikonen som verkar åberopa dem.

Det ja, alternativen är inte många eftersom du knappt kan ändra färgen på dess ikon och dess namn är lyckligtvis standarddesignen för de genererade ikonerna ganska elegant och möjliggör en säkerhetskopia för att återställa dem senare.

Kort sagt, ett praktiskt verktyg för att spara lite tid när du startar vissa filer som vanligtvis krävs omedelbart och det är inte bekvämt att använda långa strängar i filutforskaren tills du hittar dem; Om det till exempel är dags att hålla en presentation kommer bilderna att vara en touch bort.

Mer information: Shorcut Customizer i Play Store