Educatina lanserar privata lektioner på Internet för alla användare i Latinamerika

Educatina

Hernn Pary kommer i kontakt med oss ​​för att informera oss om att Educatina-plattformen redan gör det möjligt att skapa privata lektioner för alla som är intresserade av Latinamerika. Som vi kan se på sidan har användare handledare dygnet runt, varje dag i veckan, i virtuella klassrum och till överkomliga priser. Priserna börjar från $ 15 / timme för en enda klass till $ 9 / timme för åtta klasser. För de som inte är säkra har de ett paket i en klass på 30 minuter för 3 dollar på ett reklam sätt. Observera att priserna avser amerikanska dollar.

Om användarna vill veta mer om plattformen har den en demo där de kan kontrollera verktygen som ingår i de virtuella klasserna, bestående av en digital whiteboard med en rad alternativ, listan över deltagare och en chatt där de kan kontakta andra deltagare, På tavlan har den olika element att inkludera i den, från en penna till textverktyget, förutom att den innehåller en meny med funktioner i dess övre del, representerad av ikoner.

Det är roligt, men demochatten hjälper intresserade att konsultera ämnen om själva plattformen, från kostnader och mottagning av lektioner till de som vill lära dem enligt de ämnen de behärskar.

Virtuella klasser är enkla att använda, så privata användare som vill ta emot klasser när som helst har redan ett intressant alternativ bara ett klick bort.

Länk: Educatina