EasyClass, enkelt och gratis system för att hantera våra klasser och studenter

lättklass

Vi lade till ett nytt verktyg i vår lista över verktyg för lärare och studenter, särskilt när det gäller att hantera och administrera anteckningar, tentor, uppgifter och gruppdiskussioner.

Dess namn är Easyclass och det sticker ut inte bara för mängden saker det erbjuder oss, utan också för hur lätt det är att använda och för att vara gratis.

Först och främst måste vi välja om vi är studenter eller lärare, eftersom beroende på vilken typ av registrering vi får administrativa eller andra behörigheter.

Lärarna, som helt klart kommer att ha fler möjligheter att skapa och hantera aktiviteter, kommer att kunna lägga upp alla typer av innehåll för studenter, kontrollera sina anteckningar och leveranser och skicka online-frågeformulär för eleverna att granska lektionen.

Som lärare kommer vi att kunna skapa lektioner online och bjuda in de medlemmar vi väljer så att de kan bidra och få tillgång till det material vi publicerar.

För att hantera diskussionerna och det tilldelade arbetet kommer vi att ha olika produktivitetsverktyg som anteckningar, kalendrar etc., som också har upp till 2 GB ledigt utrymme för att ladda upp filer och dela material online (inklusive möjligheten att lägga till foton i våra frågeformulär).

Kanske är den stora skillnaden mellan EasyClass och andra liknande tjänster deras tillgänglighet på olika språk: vi hittar alla dessa verktyg tillgängliga på engelska, men EasyClass finns också på franska, turkiska, italienska, rumänska och arabiska.