easeUS

EaseUS firar 15 år med tävlingar och priser

lätthet

EaseUS är en dataskyddslösning som har erbjudit programvara över hela världen i 15 år. Nu är de 15 år gamla, och de gör det med en intressant webbplats full av information och priser.

Tillgängligt på gemakus.com erbjuder några intressanta fakta om företaget:

  • Under de senaste 15 åren har EaseUS-företaget hjälpt mer än 70 miljoner människor att skydda sina uppgifter i mer än 160 länder och regioner.
  • Medelåldern för EaseUS-anställda är 28 år. Företaget har anställda från USA, Frankrike, Ryssland, Japan, Nederländerna, Korea, Kina och de arabiska länderna.
  • Varje minut får minst 1 användare EaseUS-produkten för att återställa data.
  • EaseUS har släppt produkter på över 40 språk.
  • År 2017 tillhandahöll EaseUS en gratis återställningstjänst för användare i områden som attackerades av Wanna Cry ransomware, med en framgångsgrad på över 70%.

Tillsammans med informationen presenterar de en tävling där vi kan ange en slogan för varumärket. När vi väl har föreslagit kan vi snurra på roulette och vänta på olika priser. IPad sticker ut (eller 500 dollar) som första pris, 200 dollar som andra (det finns två priser) eller 50 dollar som tredje (det finns 12 priser)

De första, andra och tredje priserna dras från de 15 mest populära parollen eller kommentarerna. Vi måste bara skicka in slogan för EaseUS, eller kommentera för att dela vår historia med EaseUS.

Längst ner på den sidan har du några av de slagord som andra användare redan har skickat.

Tur!