Easel.ly – enkelt alternativ för att skapa infografik

Easel.ly - enkelt alternativ för att skapa infografik

I många fall är internetinfografik en mycket nödvändig resurs för att överföra data och information på ett så tydligt och kortfattat sätt som möjligt, för att förbättra din förståelse och förståelse, istället för att använda texter. Men inte alla har de nödvändiga verktygen och resurserna för att kunna göra sina egna infografik.

För dessa människor, som för alla andra användare som vill ha det, har de i Easel.ly det idealiska verktyget för att göra sina egna infografik på ett enkelt och tydligt sätt. Easel.ly erbjuder dig en virtuell whiteboard där du kan inkludera och konfigurera de olika elementen till ditt förfogande, att kunna börja från grunden eller från några av de fördefinierade teman. Nu behöver du bara lägga till objekt som kommer att finnas tillgängliga i olika kategorier, former, texter, grafik och dina egna bilder, vilket ger var och en av dessa element de nödvändiga egenskaperna, för att kunna låsa dem för att inte ändra dem ens av misstag .

När infografiken är klar kan de exporteras som PNG-, JPG-, PDG- och SVG-filer. Användare kan registrera sig på Easel.ly för att spara sin egen infografik. Just användarna som använder sig av denna tjänst måste ha Firefox, Chrome eller Safari som webbläsare, eftersom de är de webbläsare som stöds, vilket inte händer med Internet Explorer, vilket indikeras av själva tjänsten.

Easel.ly är i beta-fas, vissa alternativ ska fortfarande utvecklas, men för närvarande är dess användning gratis.

Länk: Easel.ly | Går: FreeTech4Teachers