duetto, ett nytt sätt att vara värd för webbplatser med Dropbox

duetto

År 2012 publicerade vi en artikel som kommenterade 10 olika sätt att använda Dropbox, en lista som vi utvidgade strax efter. I båda listorna hänvisade vi till möjligheten att vara värd för webbplatser med vår Dropbox, och idag presenterar vi ett nytt projekt med samma idé.

Detta är duet.to, en applikation som låter oss använda lagringsutrymmet i vårt Dropbox-konto för att spara html-filer som kan visas var som helst i världen, med personlig domän och obegränsat antal besök samt kontaktformulär. och några mallar för att anpassa designen om vi inte har den redo.

Funktionen är enkel. Vi måste bara ge duet.to för att en ny katalog ska skapas i vår dropbox. Där kan vi kopiera de html-filer, bilder och annat innehåll som vi vill visa världen, så att när någon får tillgång till vår underdomän (misitio.duet.to) ser de vad vi tidigare har kopierat.

Vi kan bara ladda upp statiska filer, inga php eller databaser av något slag, men det kan vara tillräckligt för dem som bara behöver visa information utan användarinteraktion.

Vi kan använda den i 30 dagar utan att betala någonting, det är nödvändigt att prenumerera med 2 dollar i månaden för att den första sajten ska fungera, med rätt att äga domän.