Dream Afar, för att upptäcka nya landskap och platser från Chrome

drömma långt ifrån

Dream Afar är ett annat alternativ att överväga om vi vill överraska oss med platser från olika delar av världen varje gång vi öppnar det nya Chrome-fönstret.

Vi måste bara installera det i webbläsaren för att komma åt några konfigurationsalternativ som gör att vi kan njuta av dess funktion mer. Vi kan till exempel välja om vi vill att bilder från Bing, Google Earth, 500px, Flickr, bland andra källor ska visas.

Vi kan också välja de element som vi vill ska visas i bakgrunden. väderdata, sökfält, mest besökta webbplatser, bland andra detaljer.

Om vi ​​tycker att det är bekvämt att ha sökfältet varje gång vi öppnar en ny flik kan vi konfigurera några alternativ. Vi kan till exempel välja sökmotorn (Google, Bing, Baid), om vi vill att fältet alltid ska vara synligt eller bara när vi passerar markören eller om vi vill justera opaciteten.

Detsamma kan tas i beaktande med klimatdata, anpassa hur vi vill att den ska vara synlig, samt ange om vi vill ha information om en viss stad. Dessutom kommer vi att ha genvägar för historik, applikationer och bokmärken för att ge mer funktionalitet till den nya fliken.