Drawpoly, att spela i en grupp som gissar vad de ritar på en webbplatta

Drawpoly

Under karantänen skapades många spel för att dela med familjen på avstånd. Vissa med webbversioner och andra som ingår i apparna för videosamtal. Utmärkta alternativ för att umgås med våra vänner och göra inneslutningen mer uthärdlig.

Och det finns fortfarande nya alternativ att spela online i en grupp med dynamik som den som Drawpoly föreslår.

Det är en webbapplikation som erbjuder dig att leka med dina vänner och familj på den klassiska gissningen vad ritning handlar om, i Pinturrillo-stil. Dynamiken är väldigt enkel, du måste bara skapa ett rum för att dela med din grupp vänner. När du har skapat den kommer Drawpoly att låta dig dela koden som du kan skicka via en av messenger-apparna.

Sedan återstår bara att välja en kategori och spelets svårighet så att en av medlemmarna börjar rita. Appen har de grundläggande alternativen för att rita och måla, så du måste använda alla dina ritfärdigheter för att dina gäster ska gissa dina avsikter. Deltagarna kan skriva sina svar när du ritar tills du skickar ett som rätt.

Naturligtvis har den ett poängsystem och några extra alternativ för att animera spelet. Det är inte data du kan spara eftersom du inte kan skapa ett konto, men det kommer att ge spelet en konkurrenskraftig touch. Det är ett gratis och enkelt alternativ som mormor kan spela, eftersom det inte kräver registrering eller behovet av att ladda ner någonting. Du går bara till Drawpoly-sidan och börjar spela med din grupp vänner och familj.