Double Helix Games, förvärvat av Amazon

mördare

Living Classics var det första Amazon-spelet som släppte marknaden, i detta fall i form av ett socialt spel som gör att vi kan hitta objekt i animerade scener. I slutet av 2012 överraskade Amazon Game Studios oss igen med en ny titel för iOS och Android som heter Air Patriots, där vi var tvungna att rikta flygplan med beröringskontroll.

Nu läser vi en ny nyhet om techcrunch: och det är att Amazon just har förvärvat videospelstudio Double Helix Games, bland annat känd för sin senaste titel för XBOX One Killer Instinct.

Med denna rörelse fortsätter Amazon Game Studios att växa och lägga till ett bra team av artister, utvecklare och skapare, många av dem ansvariga för projekt som Earthworm Jim, Star Wars Episode III eller Enter the Matrix. Double Helix Games flyttar inte sina kontor och bor i Orange County, medan Amazon Game Studios är utspridda mellan Seattle, Irvine och Lake Forest.

Trots rykten om skapandet av en ny spelkonsol av Amazon är det vi vet att företaget för tillfället kommer att fokusera på att fortsätta utveckla Air Patriots för iOS och Android, att fortsätta lansera barns videospel och på att uppfylla målet lansera spel på andra plattformar.