Dotdotdot.me – läs dina e-böcker och artiklar enkelt online

Punkt punkt punkt

Inte alla känner sig bekväma med att läsa elektroniska böcker genom de specifika enheterna för att läsa dem, och vi kan hitta mer bekvämligheter genom att läsa dem genom bildskärmen i vårt datorsystem eller till och med på vår mobila enhet. För att göra detta är Dotdotdot en plattform som låter oss ladda upp hela vårt bibliotek med elektroniska böcker, så länge det är i epub-format, att läsa och interagera med dem, eftersom vi kan lyfta fram, kommentera och dela fragment av texter.

Men här är det inte saken, eftersom det dessutom tillåter oss att välja innehållet på webbplatser för att läsa dem i ett bekvämare format, vilket för dem erbjuder oss en förlängning för vår webbläsare, så att det ger ett enklare format och enkelt att läsa, något som liknar vad Evernotes Cleary-förlängning gör. Allt vårt favoritinnehåll kan ordnas efter listor, som vi har till hands i sidofältet i vårt bibliotek.

Vi har en lista med texter valda som en rekommendation för läsning, även om vi också kan upptäcka nytt innehåll genom den globala kronologiska linjen. Liksom andra sociala plattformar kan vi spåra andra användare och följas självständigt. Den har en sökmotor som låter oss söka efter våra kommentarer, texter och liknande.

Och även om vi kan använda den i några månader, gör det också att vi direkt kan läsa våra Google Reader-flöden, för vilka vi måste upprätta motsvarande anslutning.

IPhone- och iPad-användare har motsvarande applikation för sina mobila terminaler.

Länk: Dotdotdot.me